CREATIVE GUERRILLA CAMP

 

Vi styrker din entreprenante mindset, personlige lederskab og handlekraft i jagten på at omsætte de gode idéer til projekt- eller forretningskoncept.

Creative Guerrilla samler mennesker som dig, der vil bruge din kreativitet og forme det til til noget konkretVi er for dig, som har drømme og ideer og, nu har besluttet, at der skal handling bag ordene.

 

         

 

Vær med i Creative Guerilla Camp

Har du en idé, der skal have slagkraft og fokus?  

Har du en interesse eller faglighed, som du vil forme til en konkret idé?

 

På 2 intensive dage vil du udvikle, udfordre og forme dine idéer til en konkret handlingsplan. Vær parat til 2 dage fyldt med energi, inspiration, netværk og handling! 

 

Du vil udvikle din idé og få værktøjer til til projekt- og forretningsudvikling.

Du vil træne og få metoder til at styrke din handlekraft og mod.

Du vil få kvalificeret sparring på din idé og skabe dig et netværk af ligesindede.

Rent praktisk så er Creative Guerrailla Camp en lørdag og søndag 10-17 på en base i København. Processen du skal igennem er bygget op med inspiration fra Design Thinking, innovationsmetoder og værktøjer.

 

Lyder det interessant så ring og hør mere på 24 40 54 77 eller skriv en mail.


Meld dig til en af vores 2 camps i 2019.


Dato: 11. & 12. maj

Dato: 24. & 25. august

Pris: 3.500 kr.

VÆR MED OG STYRK DIT PERSONLIGE LEDERSKAB OG ENTREPRENANTE MINDSET

Fang os her

Giv os til kald på 42 48 40 28/ 24 40 54 77 eller send en mail til hej@creativegeurrilla.dk   

OM OS

Vi  jonglerer med metoder og værktøjer fra design thinking, samskabelse, , prototyping. projektledelse, iværksætteri, community building og personligt lederskab. 

Vi har gjort os i projektudvikling og iværksætteri fra Zanzibar til København. I alle vores projekter arbejder vi med involvering, samproduktion, de store sammenhænge og etik for at skabe størst mulig kvalitet. 

Vi er både glade for skruemaskinen og for højtflyvende udviklingsprocesser. Vi arbejder altid i en skøn blanding af strategi og praktiske løsninger.

Tilsammen har vi +20 års erfaring i at styrke andres idéer. Vi har erfaring som undervisere, projektledere og konsulenter - alt med fokus på især at gøre tanke til handling!

Fang os her

Iben Nova Rask 42 48 40 28 // Annette Rohde 24 40 54 77  //  camp@creativeguerrilla.dk