CREATIVE

GUERRILLA

Vi styrker det kreativitet, entreprenante mindset og lederskab i jagten på at omsætte de gode idéer til reelle projekt- eller forretningskoncepter.

Creative Guerrilla hjælper mennesker og fællesskaber, der vil noget nyt og tør tænke anderledes. Vi er for jer, der har visioner, ambitioner og har besluttet at gøre noget ved det.

CAMP

 

Har du en idé, du vil virkeliggøre? Så tag de første skridt med os mod det, du drømmer om? Få hjælp til at forme din projekt- eller forretningsidé og styrk dit personlige lederskab.

Kom på Guerilla Camp i maj eller august. Du vil gå derfra med en styrket idé, handlekraft og plan for, hvordan du kommer videre. 

SOCIAL DINNER

Vil du inspireres og skabe nye muligheder for dig selv?

Kom til Netværksevent med Creative Guerilla. Vores events er altid fyldt med spændende mennesker og højt humør i uformelle rammer. 

 

Næste event er Social Dinner torsdag d. 23. maj kl. 18.00 - 22.00.

Pris: 400 kroner. Inkluderet i prisen er middag, et par glas øl eller vin til maden, en power-talk og en vært til facilitere aftenens samtale.

DESIGN SPRINTS

Design Sprint - Fra idé til færdigt koncept på 5 dage. 

Et Design Sprint er et fuldt faciliteret innovationsforløb med afsæt i jeres konkrete projekter eller strategiske målsætninger.

Få et praktisk framework til at skabe hurtige og træfsikre resultater ved at udvikle, teste og validere jeres ideer på en systematisk og feedback-baseret måde.

ANNETTE ROHDE &
IBEN NOVA RASK


 

Vi har gjort os i projektudvikling og iværksætteri fra Zanzibar til København. I alle vores projekter arbejder vi med involvering, samproduktion, de store sammenhænge og etik for at skabe størst mulig kvalitet.

Vi er både glade for højtflyvende udviklingsprocesser og for skruemaskinen. Vi jonglerer med metoder og værktøjer fra design thinking, samskabelse, prototyping, projektledelse, community building, iværksætteri og personligt lederskab.

 

Tilsammen har vi +20 års erfaring i at styrke andres idéer. Vi har erfaring som undervisere, projektledere og konsulenter - alt med fokus på især at gøre tanke til handling!

Fang os her

Iben Nova Rask 42 48 40 28 // Annette Rohde 24 40 54 77  //  camp@creativeguerrilla.dk