VORES VISION

Vi styrker det kreativitet, entreprenante mindset og lederskab i jagten på at omsætte de gode idéer til reelle projekt- eller forretningskoncepter.

Creative Guerrilla hjælper mennesker og fællesskaber, der vil noget nyt og tør tænke anderledes. Vi er for jer, der har visioner, ambitioner og har besluttet at gøre noget ved det.

CAMP

Har du en idé, du vil virkeliggøre? Så tag de første skridt med os mod det, du drømmer om? Få hjælp til at forme din projekt- eller forretningsidé og styrk dit personlige lederskab.

Kom på Guerilla Camp i maj eller august. Du vil gå derfra med en styrket idé, handlekraft og plan for, hvordan du kommer videre. 

NETVÆRK

Vil du inspireres og skabe nye muligheder for dig selv?

Kom til Netværksevent med Creative Guerilla. Vores events er altid fyldt med spændende mennesker og højt humør i uformelle rammer. 

 

Næste event er Social Dinner torsdag d. 23. maj kl. 18.00 - 22.00.

Pris: 400 kroner. Inkluderet i prisen er middag, et par glas øl eller vin til maden, en power-talk og en vært til facilitere aftenens samtale.

DESIGN SPRINTS

Design Sprint - Fra idé til færdigt koncept på 5 dage. 

Et Design Sprint er et fuldt faciliteret innovationsforløb med afsæt i jeres konkrete projekter eller strategiske målsætninger.

Få et praktisk framework til at skabe hurtige og træfsikre resultater ved at udvikle, teste og validere jeres ideer på en systematisk og feedback-baseret måde.

Fang os her

Iben Nova Rask 42 48 40 28 // Annette Rohde 24 40 54 77  //  camp@creativeguerrilla.dk